Icoon Tuinhuis

Tuinhuizen & Carports

Bent u op zoek naar extra ruimte in uw tuin om uw spullen op te bergen, een hobby uit te oefenen of uw voertuig te beschermen? Onze functionele en stijlvolle tuinhuizen en carports bieden de ideale oplossing.

Tuinpad naar tuinhuis met overkapping

Duurzaamheid en veelzijdigheid

Of u nu extra opbergruimte nodig heeft voor tuingereedschap, tuinmeubelen of andere benodigdheden, of u wilt een plek creëren om te ontspannen en te genieten van uw tuin, onze tuinhuizen bieden de ideale ruimte. Met verschillende formaten en stijlen, zoals klassiek, modern en landelijk, kunnen we een tuinhuis leveren dat perfect past bij uw smaak en de architectuur van uw woning.

Carports ter bescherming en gemak

Of het nu gaat om een auto, motorfiets, caravan of boot, onze carports bieden een veilige en overdekte ruimte om uw waardevolle bezittingen te beschermen tegen weersinvloeden. Met maatwerkopties zoals geïntegreerde opslagruimte en oplaadpunten voor elektrische voertuigen, kunnen we een carport creëren die aan al uw specifieke behoeften voldoet.

Functionaliteit & esthetiek

We begrijpen dat uw buitenruimte een weerspiegeling is van uw persoonlijke stijl, daarom bieden we verschillende afwerkingen en materialen aan. Of u nu kiest voor een traditioneel houten tuinhuis of een moderne metalen carport, we zorgen ervoor dat het eindresultaat zowel praktisch als visueel aantrekkelijk is.

Kortom

Bij het ontwerpen en installeren van tuinhuizen en carports streven we naar uitmuntendheid en klanttevredenheid. Wij zorgen voor een professionele plaatsing, waarbij rekening wordt gehouden met uw specifieke eisen en de omgeving van uw tuin. Dit resulteert in duurzame en hoogwaardige constructies die jarenlang meegaan.

Ontdek onze andere diensten

Icoon Terrassen

Terrassen

Terrassen zijn de perfecte aanvulling op elk huis

Icoon Afsluiting

Afsluitingen

Stijlvolle afsluitingen voor privacy en veiligheid.

Icoon Graszoden

Graszoden

Creëer het perfecte gazon met graszoden

Icoon opritten

Opritten

Opritten zijn essentieel voor de functionaliteit

Icoon aanleggen tuin

Tuin aanleg

Breng uw tuin tot leven met prachtige beplanting

Contacteer ons

 

(+32) 478 118 792

info@bramtuinen.be

Doornstraat 14, 9940 Evergem

Stuur ons een bericht

5 + 10 =