Icoon Terrassen

Terrassen

Terrassen zijn de perfecte aanvulling op elk huis, waardoor u kunt genieten van de buitenlucht en een ontspannen buitenruimte kunt creëren. Of u nu wilt ontspannen, dineren of gasten wilt ontvangen, een goed ontworpen terras biedt de ideale setting voor al uw buitenactiviteiten.

Verhoogd terras in tegels met boom voor schaduw te creëren

Keuze van de juiste materialen!

Materialen die passen bij uw stijl, budget en duurzaamheidsbehoeften. Populaire keuzes zijn onder andere hout, composiet, tegels en natuursteen. Elk materiaal heeft zijn eigen unieke eigenschappen en uitstraling, dus het is essentieel om de juiste keuze te maken op basis van uw persoonlijke voorkeuren.

Keuze van lay-out en grootte

Denk na over hoe u de ruimte wilt gebruiken en plan dienovereenkomstig. Het creëren van verschillende zones, zoals een loungedeel, een eetgedeelte en misschien zelfs een buitenkeuken, kan helpen om de functionaliteit van het terras te verbeteren en een goede flow te creëren.

Overkappingen en schaduwstructuren

Hiermee kunt u het terras gebruiken, zelfs bij minder gunstige weersomstandigheden. Populaire keuzes zijn onder andere pergola’s, luifels en zonneschermen. Ze bieden niet alleen bescherming tegen de zon of regen, maar voegen ook een esthetisch element toe aan het terrasontwerp.

Kortom

een goed ontworpen terras is een waardevolle toevoeging aan uw huis, waardoor u kunt genieten van de schoonheid van buitenleven en een comfortabele ruimte creëert voor ontspanning en entertainment. Met de juiste planning, materialen en ontwerpbeslissingen kunt u een terras creëren dat perfect aansluit bij uw levensstijl en uw buitenruimte transformeert.

Ontdek onze andere diensten

Icoon opritten

Opritten

Opritten zijn essentieel voor de functionaliteit

Icoon Afsluiting

Afsluitingen

Stijlvolle afsluitingen voor privacy en veiligheid.

Icoon Graszoden

Graszoden

Creëer het perfecte gazon met graszoden

Icoon Tuinhuis

Tuinhuizen & Carports

Stijlvolle tuinhuizen & carports voor extra ruimte

Icoon aanleggen tuin

Tuin aanleg

Breng uw tuin tot leven met prachtige beplanting

Contacteer ons

 

(+32) 478 118 792

info@bramtuinen.be

Doornstraat 14, 9940 Evergem

Stuur ons een bericht

2 + 8 =