Icoon Graszoden

Graszoden

Droomt u van een weelderig groen gazon dat uw tuin transformeert in een prachtige buitenruimte? Bram tuinen biedt de oplossing voor een weelderig en gezond gazon waar u trots op kunt zijn.

Graszoden aanleggen<br />

De juiste gras keuze!

We selecteren de beste grassoorten die geschikt zijn voor uw klimaat en bodemgesteldheid. Of u nu een speelgazon, een siergazon of een grasmat voor intensief gebruik wilt, wij hebben de juiste oplossing voor uw behoeften. Een nauwkeurige voorbereiding van de grond is van essentieel belang, zo kan het gras goed gedijen en uw gazon er prachtig uitzien.

Regelmatig onderhoud

Een gezond en weelderig gazon vereist regelmatig onderhoud. Een juist besproeiingsschema, maaien, bemesten met de juiste meststoffen, onkruidbestrijding en beluchting. Met de juiste zorg en aandacht blijft uw gazon groen en vol leven gedurende het hele jaar.

Kortom

Een groen gazon biedt niet alleen visuele aantrekkingskracht, maar heeft ook vele voordelen. Het creëert een aangename buitenruimte voor ontspanning en recreatie, verbetert de luchtkwaliteit en draagt bij aan een koelere omgeving. 

Ontdek onze andere diensten

Icoon Terrassen

Terrassen

Terrassen zijn de perfecte aanvulling op elk huis

Icoon Afsluiting

Afsluitingen

Stijlvolle afsluitingen voor privacy en veiligheid.

Icoon opritten

Opritten

Opritten zijn essentieel voor de functionaliteit

Icoon Tuinhuis

Tuinhuizen & Carports

Stijlvolle tuinhuizen & carports voor extra ruimte

Icoon aanleggen tuin

Tuin aanleg

Breng uw tuin tot leven met prachtige beplanting

Contacteer ons

 

(+32) 478 118 792

info@bramtuinen.be

Doornstraat 14, 9940 Evergem

Stuur ons een bericht

8 + 5 =